Error using Lucee on IIS with two sites

Hi All,

I’m using IIS 7 and have installed lucee. the default site works great,
but a second site I have created throws this error:

Generic Connector Communication Error:------------------------------
Please check and adjust your setup:
Ensure that Tomcat is running on given host and port.
If this is a timeout error consider adjusting IIS timeout by changing
executionTimeout attribute in web.config (see manual).

Could not load file or assembly ‘System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089’ or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. at BonCodeAJP13.ServerPackets.BonCodeAJP13ForwardRequest.CheckHeaders(NameValueCollection httpHeaders)
at BonCodeAJP13.ServerPackets.BonCodeAJP13ForwardRequest.WritePacket(Byte method, String protocol, String req_uri, String remote_addr, String remote_host, String server_name, UInt16 server_port, Boolean is_ssl, Int32 num_headers, NameValueCollection httpHeaders, String realPathInfo, Int32 sourcePort, String vDirs)
at BonCodeAJP13.ServerPackets.BonCodeAJP13ForwardRequest.WritePacket(NameValueCollection httpHeaders, String pathInfo, Int32 sourcePort, String vDirs)
at BonCodeIIS.BonCodeCallHandler.ProcessRequest(HttpContext context)

I’ve tried reinstalling lucee, and checked log files. the request that generates the above error never seems to generate anything in the boncode log file, or the tomcat log files.

This error was different before I enabled logging in the boncode connector.

does anyone have any insight on this particular issue?

It is a real barrier for use as i can only seem to get one site working on the server I want to use this on.

Its even more odd that it works on one site and not the other - though I do have the boncode connector installed globally.

I’m running windows server 2008 r2 on iis 7.5.

Dan

Dan,
Can you verify your application pool for the second IIS site.
For example, can you switch your second IIS site to either use the same
application pool or the same type of application pool (.net version +
integrated mode).

There are a few other troubleshooting tips here:
http://boncode.net/connector/webdocs/Tomcat_Connector.htm#_Toc438656313

Thanks,
BilalOn Wednesday, January 6, 2016 at 12:40:08 PM UTC-5, Dan Baughman wrote:

Hi All,

I’m using IIS 7 and have installed lucee. the default site works great,
but a second site I have created throws this error:

Generic Connector Communication Error:

Please check and adjust your setup:
Ensure that Tomcat is running on given host and port.
If this is a timeout error consider adjusting IIS timeout by changing
executionTimeout attribute in web.config (see manual).

Could not load file or assembly ‘System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089’ or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. at BonCodeAJP13.ServerPackets.BonCodeAJP13ForwardRequest.CheckHeaders(NameValueCollection httpHeaders)
at BonCodeAJP13.ServerPackets.BonCodeAJP13ForwardRequest.WritePacket(Byte method, String protocol, String req_uri, String remote_addr, String remote_host, String server_name, UInt16 server_port, Boolean is_ssl, Int32 num_headers, NameValueCollection httpHeaders, String realPathInfo, Int32 sourcePort, String vDirs)
at BonCodeAJP13.ServerPackets.BonCodeAJP13ForwardRequest.WritePacket(NameValueCollection httpHeaders, String pathInfo, Int32 sourcePort, String vDirs)
at BonCodeIIS.BonCodeCallHandler.ProcessRequest(HttpContext context)

I’ve tried reinstalling lucee, and checked log files. the request that generates the above error never seems to generate anything in the boncode log file, or the tomcat log files.

This error was different before I enabled logging in the boncode connector.

does anyone have any insight on this particular issue?

It is a real barrier for use as i can only seem to get one site working on the server I want to use this on.

Its even more odd that it works on one site and not the other - though I do have the boncode connector installed globally.

I’m running windows server 2008 r2 on iis 7.5.

Dan

Thank you, I woke up and with a fresh mind and thought of the same thing.

That was definitely it. The second site had the app pool set to 2.0.On Thu, Jan 7, 2016 at 12:30 PM, Bilal <@Bilal> wrote:

Dan,
Can you verify your application pool for the second IIS site.
For example, can you switch your second IIS site to either use the same
application pool or the same type of application pool (.net version +
integrated mode).

There are a few other troubleshooting tips here:
http://boncode.net/connector/webdocs/Tomcat_Connector.htm#_Toc438656313

Thanks,
Bilal

On Wednesday, January 6, 2016 at 12:40:08 PM UTC-5, Dan Baughman wrote:

Hi All,

I’m using IIS 7 and have installed lucee. the default site works great,
but a second site I have created throws this error:

Generic Connector Communication Error:

Please check and adjust your setup:
Ensure that Tomcat is running on given host and port.
If this is a timeout error consider adjusting IIS timeout by changing
executionTimeout attribute in web.config (see manual).

Could not load file or assembly ‘System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089’ or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. at BonCodeAJP13.ServerPackets.BonCodeAJP13ForwardRequest.CheckHeaders(NameValueCollection httpHeaders)
at BonCodeAJP13.ServerPackets.BonCodeAJP13ForwardRequest.WritePacket(Byte method, String protocol, String req_uri, String remote_addr, String remote_host, String server_name, UInt16 server_port, Boolean is_ssl, Int32 num_headers, NameValueCollection httpHeaders, String realPathInfo, Int32 sourcePort, String vDirs)
at BonCodeAJP13.ServerPackets.BonCodeAJP13ForwardRequest.WritePacket(NameValueCollection httpHeaders, String pathInfo, Int32 sourcePort, String vDirs)
at BonCodeIIS.BonCodeCallHandler.ProcessRequest(HttpContext context)

I’ve tried reinstalling lucee, and checked log files. the request that generates the above error never seems to generate anything in the boncode log file, or the tomcat log files.

This error was different before I enabled logging in the boncode connector.

does anyone have any insight on this particular issue?

It is a real barrier for use as i can only seem to get one site working on the server I want to use this on.

Its even more odd that it works on one site and not the other - though I do have the boncode connector installed globally.

I’m running windows server 2008 r2 on iis 7.5.

Dan


Love Lucee? Become a supporter and be part of the Lucee project today! -
http://lucee.org/supporters/become-a-supporter.html


You received this message because you are subscribed to a topic in the
Google Groups “Lucee” group.
To unsubscribe from this topic, visit
https://groups.google.com/d/topic/lucee/4pEtAEtG7sw/unsubscribe.
To unsubscribe from this group and all its topics, send an email to
lucee+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to lucee@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit
https://groups.google.com/d/msgid/lucee/28b20b12-be32-436f-b4e4-18194ba18ded%40googlegroups.com
https://groups.google.com/d/msgid/lucee/28b20b12-be32-436f-b4e4-18194ba18ded%40googlegroups.com?utm_medium=email&utm_source=footer
.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.