Lucee5, ContentBox3 ORM issue

Hi,

I tried to run ContentBox3 code in Lucee5, but I’m getting ORM error (
Attached screenshot for reference ).
The same code is working in Lucee4.5 without any issues. Can anyone suggest
a fix for this issue.

Seems to suggest it’s using the wrong dialect. (SQL server should use
or “” for identifier quotes, not backticks)

Are you setting this.ormsettings in your Application.cfc? If so it should
be set to a SQLServer dialect… In hibernate it would be “SQLServer”…
Assuming it’s the same in CF ORM but others will probably correct me if
wrong.
-GOn Friday, July 22, 2016 at 5:31:38 AM UTC-4, Saravana K wrote:

Hi,

I tried to run ContentBox3 code in Lucee5, but I’m getting ORM error (
Attached screenshot for reference ).
The same code is working in Lucee4.5 without any issues. Can anyone
suggest a fix for this issue.

Joseph,

Thanks for your reply. I have changed the dialect in ORM setting to
“SQLServer” and things worked.On Friday, July 22, 2016 at 6:22:59 PM UTC+5:30, Joseph Gooch wrote:

Seems to suggest it’s using the wrong dialect. (SQL server should use
or “” for identifier quotes, not backticks)

Are you setting this.ormsettings in your Application.cfc? If so it should
be set to a SQLServer dialect… In hibernate it would be “SQLServer”…
Assuming it’s the same in CF ORM but others will probably correct me if
wrong.
-G

On Friday, July 22, 2016 at 5:31:38 AM UTC-4, Saravana K wrote:

Hi,

I tried to run ContentBox3 code in Lucee5, but I’m getting ORM error (
Attached screenshot for reference ).
The same code is working in Lucee4.5 without any issues. Can anyone
suggest a fix for this issue.