Lucee connectors

I installed VESTA (https://forum.vestacp.com/index.php) on my server after
installing Lucee.

whenever VESTA add new website it break my connector and doesn’t serve .cfm
pages.

I was trying to dig down how to reinstall connectors back to my apache
server, but couldn’t find any article.

Can someone please provide some link which can assist how to reinstall
Lucee connectors?

What are you running? Windows? OS? Web server? Some clue would be good!

Since we don’t know how VESTA is creating a new site, it will be difficult to help. Thanks.

Mark Drew

CMD
develop • deploy • deliver
http://cmdhq.io+44 7971 852296> On Jan 17, 2017, at 5:11 PM, Asim M <@Asim_M> wrote:

I installed VESTA (https://forum.vestacp.com/index.php) on my server after installing Lucee.

whenever VESTA add new website it break my connector and doesn’t serve .cfm pages.

I was trying to dig down how to reinstall connectors back to my apache server, but couldn’t find any article.

Can someone please provide some link which can assist how to reinstall Lucee connectors?


You received this message because you are subscribed to the Google Groups “Lucee” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to lucee+unsubscribe@googlegroups.com
.
To post to this group, send email to lucee@googlegroups.com
.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/lucee/1a68f151-dae8-4eb7-96b5-b029ace7e610%40googlegroups.com
.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout
.